fbpx

Liikuntamatkat

Olen ollut osa Liikuntamatkojen tarinaa vuodesta 2001. Vaikka yrityksen juuret ovat vieläkin kauempana, olen ollut mukana Liikuntamatkat Finland brändin syntymästä saakka. Lisäksi kyseessä on läheinen “perheyritys”, joten taustat ja ihmiset ovat varsin läheiset. Firman tuotteita ovat terveysliikuntaa, aktiivista tekemistä ja elämyksiä tarjoavat matkat luonnonläheisiin kohteisiin. Käytännössä siis erilaiset vaellusmatkat, urheiluleirit ja aktiiviset leirikoulut ulkomaille.

Huikeat ohjaajamme ovat joko erinomaisia tai superhuikeita 🙂 Joka tapauksessa poikkeuksellisen erinomaisia, sillä valitsemme tarpeisiimme vain parhaat! Heidän kanssa on sekä ilo että kunnia työskennellä.

Itse olen masterohjaaja eli hoidan taustat, varaukset, ohjelmat sekä ohjausta. Vuosien varrella on ollut lukuisia hienoja kohteita, ryhmiä, tilanteita, järjestelyitä ja säätöä. Välillä taustojen rakentaminen työlästä puuhaa. Asiakastyytyväisyys on kuitenkin jotain poikkeuksellisen hyvää. Liikuntamatkojen mukaan on aina ollut ilo lähteä. Kotiin on tultu väsyneenä mutta onnellisena.

Tutustu lisää firmamme toimintaan liikuntamatkat.fi